Reactie plaatsen

Reacties

Mariska Rijksen
5 jaar geleden

Hallo, wij zijn op zoek naar een bedrijf wat van een boograam, openslaande deuren kan maken.

Joke en Piet
5 jaar geleden

Robbin heeft afgelopen zomer[2108] onze benedenverdieping en badkamer opgeknapt. Het resultaat is boven verwachting goed gelukt. Maar wat belangrijk is, is dat je met Robbin afspraken kan maken, die hij nakomt. Indien nodig geeft hij deskundig advies, als jouw wensen niet reƫel/praktisch zijn. Ook de mensen die hij inhuurde leverde goede kwaliteit. Kortom, wij bevelen Robbin van harte aan.

Hanin & Karima
6 jaar geleden

8 jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met Robbin, mijn badkamer lag helemaal open en de ingehuurde klusjesman gaf geen gehoor toen via via bij stender bouw terecht gekomen en die heeft mooi werk afgeleverd. Inmiddels 8 jaar verder heeft Robbin ook onze zolderverbouwing nogmaals de badkamer en de toilet op de begane grond volledig onder handen genomen. binnenkort gaan wij over op een nieuwbouwwoning en daar zal Robbin de gehele woning aanpakken. Ik omschrijf Robbin als iemand die betrouwbaar, vakbekwaam, netjes en accuraat is geen probleem is te groot en zijn planning klopt altijd. Vroeger keek ik altijd naar de goedkoopste offerte maar dat is vaak duur uitgevallen inmiddels ga ik voor kwaliteit en daar staat Stenderbouw voor!

Alex en Michelle
6 jaar geleden

Robbin heeft bij ons de badkamer en het toilet verbouwd. Hij denkt goed met je mee en werkt erg netjes. Van het tegelwerk tot het afmonteren, alles ziet er zeer goed uit.
Ik zou Robbin willen omschrijven als iemand die allround erg goed in zijn vak, en ik zou hem zeker aan willen raden!
Toen er een achteraf een probleempje ontstond was hij snel ter plaatse om het binnen garantie op te lossen.

Rob & Sophie Gresnigt
6 jaar geleden

Begin 2017 zijn wij in contact gekomen met Robbin., Wij hebben hem de vraag gesteld, om onze woonkamer te verbouwen. Een complete verbouwing, nieuwe vloer, nieuwe muren en een kastenwand in het midden van de kamer.
Als eerst een prettig gesprek gehad en daarna volgde een correcte en uitgebreide offerte, waarin geen detail is gemist. Robbin zorgt voor een prettige sfeer en levert heel goed werk. Alles tot in detail afgewerkt. Hij zorgt ervoor, dat het bij ons thuis er net zo uitziet zoals hij het zelf thuis zo willen hebben. Zijn er vragen of is er iets wat je niet bevalt, dan bel je en komt Robbin in overleg kijken en lost de zaken op. Al met al prima om mee samen te werken en je kan hele duidelijke afspraken maken die ook nagekomen worden. We zullen foto's van ons project sturen, zodat ook iedereen kan zien wat voor een mooie dingen Stender bouw kan maken.
Good Job.

Groeten Rob en Sophie